Den nya terrorn

I början av augusti åkte jag och min familj en vecka till Barcelona. Vi hade det ljuvligt – badade på Barceloneta-stranden, vandrade upp och ned för Las Ramblas, njöt av La Sagrada Familia – men strax efter att vi kom hem drabbades staden som bekant av en fruktansvärd terrorattack som krävde minst 13 människoliv. Det känns så oerhört sorgligt och frustrerande att detta – sporadiska attacker i Europas storstäder – dessa dagar hör till vardagen.

Jag  har skrivit om den nya terrorn i Aftonbladet HÄR.

Skärmavbild 2017-08-25 kl. 10.58.48

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s