Monsterplan

Airbus nya jätteflygplan A380 blir allt populärare, men bjässen är så enorm att många flygplatser har blivit tvungna att bygga ut för att kunna ta emot dem. Däribland Arlanda: under hela juli månad hålls bana 01L-19R (Arlandas längsta bana, som är drygt 3 300 meter lång) stängd för att den ska breddas med fem meter. Jag åkte dit förra veckan och skrev en artikel om detta som lades upp på Aftonbladet Plus idag.

Det är alltid kul och spännande att göra knäck ute på Arlanda, inte minst för att jag jobbade som diskare och loungevärd där 1996-1997. På den tiden tjänade jag 3 000 kronor efter skatt, och levde på billig pasta, krossade tomater och citronvatten.

Tiderna har förändrats, tack och lov.

arlandapuff[1]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s