Papper, kära papper

Det är med visst vemod jag inser att papperstidningen kanske inte kommer att existera – åtminstone inte som dagstidning 7 dagar i veckan – i framtiden. Allt handlar om nätet dessa dagar, och när jag åkte till USA i maj för att göra min Alcatraz-serie var det Aftonbladet Plus som var min kund. Serien gick där för några veckor sedan, men jag blev glad över att den även gick i pappret nu i veckan. På något sätt känns det som att något har blivit publicerat “på riktigt” när det trycks på papper, även om jag inser att jag måste sluta tänka så. Särskilt nu på sommaren vill man ju grotta ner sig med något att läsa i hängmattan, och då vill jag hellre ha papper än en läsplatta.

Serien gick i Aftonbladet måndag till onsdag (13-15/7), och den blev riktigt fint utgjord alla tre gångerna tycker jag:

alcatraz1

alcatraz2

alcatraz3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s