Ond bråd död i hängmattan

Sommaren lunkar på med regn och nitton grader i luften. Som frilansare har man ju ingen betald semester (kanske den största nackdelen med det här yrket), men jag tänker tillåta mig själv att vara ledig fram till i mitten av augusti någon gång. Man kan inte jobba jämt.

I helgen ska det tydligen bli sol. Då lägger sig kanske några av Allers prenumeranter i hängmattan och plöjer mitt senaste krimfall i det aktuella numret (32/2015): det om NFL-stjärnan Steve McNair som mördades i sömnen av sin unga älskarinna.

Lite mysig sommarlektyr, sådär.

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s