Hårdrock #6

I dag släpper Aftonbladet det numera årligt återkommande magasinet Hårdrock! – 100 glansiga sidor fyllda av just precis det. Numret är det totalt sjätte i ordningen, och jag har haft förmånen att vara delaktig i så gott som alla. Men i just det här numret drog jag en tyngre börda än vanligt; om jag räknar rätt kom jag upp i hela nio intervjuer när allt var sagt och gjort:

Kerry King i Slayer, Mick Mars och Tommy Lee i Mötley Crüe, Rob Halford i Judas Priest, Billy Gould i Faith No More, Gustav Burn i Atlas Losing Grip, Zoltan Bathory i Five Finger Death Punch, Alex Gaskarth i All Time Low och Ralf Gyllenhammar i Mustasch.

Puh! Mycket metal blev det. Men som alltid var det en fröjd för en gammal rockare som yours truly att få grotta ner sig ordentligt. Särskilt roligt var det att intervjua Kerry King, eftersom jag själv var på plats i Kalifornien när jag snackade med honom över telefon (mer info om den resan kommer inom kort här på bloggen). Jag är stolt och glad och håller redan tummarna för att det blir ett sjunde nummer nästa år!

Skärmavbild 2015-05-29 kl. 20.21.04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s