Luuk, vinterkrig, sekter och självmord

Som jag tidigare har berättat gör jag just nu väldigt mycket jobb åt Aftonbladet Plus. Det betyder att jag aldrig vet vad de kan lägga ut för uppdrag, eftersom det varierar så kraftigt från gång till gång.

Ett exempel: förra veckan hade jag skrivit tre knäck som lades ut på nätet. Ett handlade om en religiös sekt i Manhattan. Ett annat handlade om ett slag under Finska vinterkriget. Och det tredje handlade om en supermodell från Kazakhstan, vars självmord för sex år sedan ledde till diverse konspirationsteorier.

Utöver det fick jag rycka ut och göra ett snabbt jobb för Aftonbladet Nöje förra veckan, då jag tog bilen till SVT:s kontor på Oxenstiernsgatan och pratade nya säsongen av “På spåret” med Kristian Luuk och Fredrik Lindström. Det blev ett rätt bra snack som resulterade i två artiklar; en av dem kördes i pappret i onsdags och en annan, längre version, kommer om ett tag.

Just nu har jag det spretigt värre på jobbet, med andra ord. And I love it!

10431964_1488910051396872_755465436_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s