Kriminalfallen erövrar världen

Två roliga grejer hände idag. Först damp det kommande numret av Allers (47/2014) ner på hallmattan (de brukar skicka mig de nummer som jag har skrivit något i). Några timmar senare fick jag ett mejl av en Allers-redaktör som berättade att det kriminalfall som jag har skrivit i numret i fråga – en nattsvart historia om en kvinna som knuffade ut sin make för ett stup åtta dagar efter att de hade gift sig – har köpts upp av den norska utgåvan av Allers.

En win-win situation med andra ord: jag får betalt en gång till för ett jobb jag redan har gjort – och jag får äran att bli läst av några tusen norrmän. Min farmor var från Stavanger, så det känns lite stort.

bild-16

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s