Copycat

I veckans nummer av Allers (36/2014) har jag skrivit en särskilt bestialisk artikel till deras Kriminalfallet-uppslag: berättelsen om en man vid namn Derek Brown som försökte efterlikna den mytomspunne Jack Uppskäraren. Originalet härjade i Londonområdet Whitechapel 1888, men när Brown började mörda kvinnor i samma område 2007 kom han som tur var “bara” upp i två offer innan han kunde gripas.

Jag älskar kontraster, och kontraster blir inte mycket större än så här: efter att Allers läsekrets har förfasat sig över Derek Browns slakt av två oskyldiga kvinnor på sid 24-25 kan de bläddra vidare och få ett recept på Lingontårta med havrebottnar på sid 69. Smaklig måltid! 🙂

bild-11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s