Monarki

I dag har jag skrivit den Story-bilaga som följer med Aftonbladet (den går även att läsa på nätet HÄR om man är Plus-kund). Tjugotusen tecken om monarkins eventuella framtid är inte direkt ett typiskt frilansjobb för mig (jag är långt ifrån någon expert på kungahuset och fick läsa på som en liten iller innan jag började skriva), men det är också det här som är charmen med att vara frilans.

Blandningen. Kontrasterna. Friheten i att inte vara låst kring ett visst ämne eller ett visst sätt att skriva. Ena dagen är man på en squaredanskonvention på Sigmatorget i Västerås. Andra dagen gör man det här:

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s