Stensson del 2

Har gjort en uppföljningsintervju med Anders Stensson, den före detta ledaren för Bronätverket som jag först träffade i januari när han tillkännagav att han ville hoppa av gänglivet. Det blev ett intressant samtal om alla de små steg man måste lära sig att ta, för att kunna göra resan tillbaka in i samhället efter 22 år som kriminell:

Någon sa åt mig att swisha en slant, men jag visste inte hur man gjorde. Vadå swish? I den kriminella världen körde vi bara med cash. Nu när jag får räkningar måste jag betala dem, innan rev jag bara sönder dem och lät dem gå till kronofogden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s