Cirkulera #1/18

Utöver mitt “vanliga” frilansande har jag nu även börjat vara redaktör för en tidning vid namn Cirkulera, som ges ut av kommunalförbundet VafabMiljö här i Västerås. Det är en tidning som kretsar kring olika aspekter av miljö – klimatförändringar, återvinning, olika former av miljöarbete – och min uppgift är att se över hela produkten från ax till limpa. I nummer 1/18 (den kommer ut med tre nummer om året) har det bland annat inneburit att själv göra några roliga intervjuer, med den fd tv-meteorologen Pär Holmgren, organisationen Håll Sverige Rent och Stockholmskrögaren Jens Dolk som alla på olika sätt jobbar för miljön.

I dagarna delades tidningen ut gratis till stora delar av Västmanland med omnejd. Den går även att läsa HÄR.

Skärmavbild 2018-01-27 kl. 21.33.44

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s