Kent

Den 17 december gör Kent sin allra sista spelning, och idag släppte Aftonbladet ett 124 sidor tjockt Kent-magasin av denna anledning.

Jag har bidragit med flera texter i magasinet ifråga, bland annat ett stort reportage om bandets rötter i Eskilstuna. Jag åkte dit i oktober och lotsades (bland annat av deras ursprungliga keyboardist) genom Kents (som på den tiden hette Jones & Giftet) första replokaler, de första sunkiga pubarna där de fick gig, svartklubben där de hängde, et cetera. Mycket intressant för ett gammalt fan som yours truly, och magasinet blev riktigt snyggt tycker jag. 🙂

ska%cc%88rmavbild-2016-12-08-kl-19-47-44

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s