The Grim Sleeper

Hade helt missat det, men i förrgår (21/7) följde tydligen min 16-sidiga bilaga om en av USA:s värsta seriemördare – Lonnie “The Grim Sleeper” Franklin – med Aftonbladet. Jag fick utlägget för en och en halv månad sen, och grottade ner mig rejält i den fasansfulla historien om hur Lonnie med start på 80-talet började mörda fattiga, svarta kvinnor på Los Angeles gator. Ingen vet exakt hur många som föll offer för honom, men det rör sig sannolikt om 30-40 stycken.

Hade som sagt missat att den gick, men min pappa hade råkat köpa tidningen i förrgår och sparade ett skrynkligt ex av bilagan. Tur att man har gamla föräldrar som har koll på när ens grejer går i blaskan!

IMG_2078

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s