Bridge och fusk

Har skrivit en härligt nördig artikel för Aftonbladet Plus om en skandal som skakar internationell bridge: två av världens bästa spelare anklagas för organiserat fusk och hotas av långa avstängningar.

I veckan träffade jag den svenske landslagsspelaren Per-Ola som var den som kom på hur de gick tillväga när de fuskade. Ett mycket trevligt och intressant samtal – även för någon som jag som aldrig har spelat bridge och knappt kommer ihåg reglerna till Finns i sjön. 🙂

Skärmavbild 2016-03-21 kl. 17.35.13

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s