Jakten pågår än

Kickar igång frilansåret 2016 med en ny, rafflande artikel om mitt favoritämne alla kategorier. 🙂 Har pratat med Ken och David Widner, som är systersöner till två av rymlingarna som utförde den famösa “Flykten från Alcatraz” 1962. Sent i fjol låg de bakom offentliggörandet av en tidigare okänd bild som påstås föreställa deras morbröder John och Clarence Anglin på flykt i Brasilien 1975. I intervjun sa de att de sitter inne på fler bevis för att deras morbröder klarade sig – och att de är dem på spåret:

Familjen har länge vetat att John och Clarence klarade sig, det är inget vi insåg först nu. Men det tog lång tid innan vi kunde lita på någon inom polisväsendet tillräckligt mycket för att visa det vi visste. Och det här är ett test för polisen också; nu får vi se om vi verkligen kan lita på dem. Innan vi kan leda polisen till var vi tror att de befinner sig vill vi vara säkra på att de inte sätter handklovar på våra morbröder.

Skärmavbild 2016-01-07 kl. 20.53.18

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s