Högt och lågt

Mycket spret bland jobben de senaste veckorna: jag har skrivit knäck om Sveriges statsskuld, om en nerlagd, sovjetisk militärbas i det forna Östtyskland, om hur man använder botox i medicinskt syfte, stenålderslandet Doggerland som ligger på botten av Nordsjön och ett knäck om Youtube-användare som tjänar fantasisummor på att öppna leksaker (!).

Inte helt lätt att hitta en gemensam nämnare i det här. Vetgirighet, kanske? Klart är i alla fall att jag lär mig saker som jag inte visste att jag egentligen var intresserad av.

Skärmavbild 2015-03-17 kl. 17.25.35

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s