Ramberg och tårarna

Gjorde ett av mina sällsynta inhopp som nöjesreporter tidigare i veckan, då jag ombads intervjua Dramaten-skådespelaren Örjan Ramberg inför dennes medverkan i SVT:s “Stjärnorna på slottet” i kväll. Han befann sig på semester på Kanarieöarna så det fick bli över telefon, men det blev ändå ett helt okej prat tycker jag. Ramberg har ju – tillsammans med aktörer som Thorsten Flinck och Mikael Persbrandt – länge dragits med en bad boy-stämpel, men han verkar ha lugnat ner sig på ålderns höst; jag upplevde honom som mjuk och eftertänksam. I programmet i kväll börjar han gråta när han pratar om sina svåra ungdomsår:

Jag är egentligen en ganska blödig person. Men jag hade tänkt jag ska nog inte sitta och gråta (skratt). Det har ju varit en del kritik mot det där: alla kändisar som sitter och gråter i tv, vad fånigt det är. Men jag kunde inte göra något åt det, det bara kom tårar helt enkelt.

bild-28

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s