The Simpsons 25

Fick skriva väldigt rolig text för Aftonbladet Nöje i veckan: ett 13 000 tecken långt dokument om min favoritserie genom tiderna – “The Simpsons”. Dagens nöjesbilaga är en fröjd att plöja, främst för att deras redigerare är så geniala. Ta bara de extremt dåliga ordvitsarna: “Fredag 19 D’ohcember 2014” är tydligen dagens datum, och en av rubrikerna lyder “De har spridit doh-lig stämning i 25 år”. Om ni inte vet vad “d’oh” anspelar på har ni uppenbarligen inte sett Simpsons tillräckligt.

Fint också att få en Simpson-byline. Min fru nyss: “det är ju jättelikt dig!”

bild-21bild-18bild-19bild-20

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s