Felaktigt utpekad – som Palmes mördare

Michael Fetz var 25 när han felaktigt pekades ut som Olof Palmes mördare – av ingen mindre än Lisbeth Palme. Detta har genom åren helt mörkats av polisen, men Michael väljer nu själv att gå ut och berätta sin sensationella historia. Min intervju med honom lades upp på Aftonbladet tidigare i eftermiddags, och jag tycker själv att den här incidenten är både spännande och ganska otrolig – ännu en liten bit som kan läggas till det enorma pussel som är Sveriges största mordgåta genom tiderna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s