Greatest Hits

En mycket rolig grej: i höst kommer Storytel att släppa ett tiotal ljud- och e-böcker av några av mina (i mitt tycke) bästa artiklar! Detta gör de via sin nya satsning Storytel Dox, där lyssnare och e-läsare kan ladda ner längre, journalistiska reportage. Några av de grejer som släpps i oktober och november är mina texter om Columbine-massakern, Olösta svenska mord och The Grim Sleeper för Aftonbladet, samt dokumenten om konflikten i Nordirland och Elvis Presley som jag skrev för Allt om Historia. 🙂

IMG_4388

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s