Lantz

Har gjort ännu ett omslagsjobb för Aftonbladets finfina Femplus-bilaga, denna gång med programledaren och komikern Annika Lantz. Vi träffades på ett fik vid Mariatorget häromveckan, och det blev ett intressant samtal om Metoo-rörelsen, att fylla 50, och hur hon påverkats av den cancerdiagnos hon fick för tre år sedan:

Jag tänker på det mindre nu. I början drabbades jag av panik så fort jag fick ont i någon kroppsdel, då kom all den där skräcken genast upp igen. Nu kan jag dra ett djupt andetag och tänka att ”äh, det är nog bara magkatarr”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s