The Troubles

Idag släpps det nya numret av Allt om Historia (3/2017) i butik! Yours truly har skrivit omslagsreportaget om “The Troubles” – konflikten i Nordirland – som pågick i över trettio år och skördade tusentals människoliv. Som alltid när jag skriver för Allt om Historia var det ett krävande och utmanande jobb; jag hade bara väldigt rudimentär kunskap om den här konflikten på förhand så fick springa till bibblan och förkovra mig rejält.

Men det är en av de stora fördelarna med att jobba som journalist; att man tvingas lära sig om saker som man på förhand inte visste att man var intresserad av. Varje vecka är det något nytt jag får veta om världen. Det är egentligen en otrolig ynnest jag har, att få jobba med det här.

ska%cc%88rmavbild-2017-02-21-kl-09-52-20

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s