Terror i Washington D.C.

1954 skottskadades fem amerikanska kongressledamöter vid en terrorattack mot Capitolium i Washington D.C. Jag har intervjuat den ende överlevande terroristen för Aftonbladet Plus, och den 85-årige puertoricanska frihetskämpen Rafael Cancel-Miranda hävdar än idag att attacken var befogad:

Det vi gjorde var nödvändigt. Jag ångrar det inte, och jag kommer aldrig att göra det. Jag skulle hellre omfamna människor än attackera dem, men om de skadar mitt folk tänker jag slå tillbaka.

Skärmavbild 2016-03-17 kl. 10.22.45

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s