Hårdrock

2011 hade ett nytt Aftonbladet-magasin premiär: Hårdrock! Den första sommaren var jag med och hjälpte redaktör Jocke Persson att dra ihop två nummer; på sistone har det kommit ut ett magasin om året. Som gammal rocker är det fantastiskt kul att få snacka med personer som man – i vissa fall – har lyssnat på sedan barnsben. Minns särskilt intervjuerna med Dave Mustaine och Kerry King i nummer 2, men oavsett om man gillar hårdrockarna i fråga eller inte brukar de alltid vara lättintervjuade och trevliga (till skillnad från en hel del popartister).

I det sprillans nya numret som finns i butik fr.o.m i morgon (30/5) har jag bidragit med intervjuer med Phil Anselmo, Sabaton, Arch Enemy, At the Gates och en ny, svensk “supergrupp” vid namn Drömriket. Alla fem var kul att göra. Jag ser redan fram emot att hjälpa till att göra Hårdrock #6 nästa sommar – hoppas Jocke får klartecken att fortsätta göra dem bara.

bild-6

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s